Milyen fogkefét használjak műtét után?

2024.01.23


Milyen fogkefét használjak műtét után?

Mint tudjuk műtét után nagyon gyengéden kíméletesen kell tisztítani a fogainkat, fogínyünket. Nehogy elfertőződjön, nehogy lassabb legyen a gyógyulás folyamata.

Ehhez a folyamathoz, gyengéd fogkefére, kímélő sörtétre van szükség .

A japán IONIC fogkefe, direkt, műtét utáni kímélő tisztítása kifejlesztett ioniSense csomagja, egy ionizációval tisztító fogkeféből és 2 darab extrasoft pótfejből áll.

Az IONIC fogkefe önmagában is gyengéd tisztítást végez, köszönhetően az ionizációs tisztításnak mellyel nagy hatékonysággal tudjuk a lepedéket a fog felszínéről, fogak közötti részekből fogínyről eltávolítani. Az ionizációs tisztítás során a fogkefe, a beépített akkumulátornak, és a kezünk nedvességének köszönhetően negatív ionokat bocsájt ki, mellyel fellazítja a fog felszínére, a fogínyre tapadó lepedék pozitív ionjait, így eltávolítása könnyedén megtörténhet.

Az ionizációs technológiának köszönhetően nincsen szükség dörzsölésre, így a műtét utáni sebet nagyon kímélően, és alaposan meg tudjuk tisztítani.

Az IONIC Sense csomagja nem csak egy fogkefét tartalmaz, mely, igaz önmagában is rendkívül gyengéden tisztít, hanem 2 darab extra soft, azaz nagyon puha pótfejet is.

Megemlítenénk, hogy az IONIC fogkefék használatához még fogkrémre sincs szükség, vagy jóval kevesebb is elegendő lehet.

Kapcsolat
 

A tips.hu oldal üzemeltetője: Dakka Hungary kft

1044. Budapest, Izzó u 15b

+36 30 370 8824

info@tips.hu